Huisartsenpraktijk Stoppels

Midden in Hatert!

Huisartsenpraktijk Stoppels ligt midden in de wijk Hatert. Het is een prachtige praktijk waar ik nu al bijna 8 jaar werk. Ik werk samen met Marloes van den Sigtenhorst, die ook haar opleiding in deze praktijk heeft gedaan. .

Op dit moment werkt Renke van Rijckevorsel als huisarts in opleiding bij ons in de praktijk, zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

Ik werk op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag, dinsdagmiddag en donderdag werkt Marloes.

Via onze mededelingen houden wij u graag op hoogte over onze praktijk.

Onze Diensten

  Waarmee wij u kunnen helpen.
  • Spreekuur op afspraak

    U kunt voor het maken van een afspraak naar de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Mocht u meerdere klachten of vragen hebben dan vragen wij u dit kenbaar te maken. De assistente kan dan hier rekening mee houden en meer tijd voor u inplannen.  

  • Avond, nacht & weekend

    Voor avond, nacht en weekend kunt u terecht bij de Huisartsenpost Nijmegen 0900 8880. Dit is alleen voor spoedgevallen, niet voor zaken die tot de volgende werkdag kunnen wachten.

  • Herhaalrecepten

    Herhaalrecepten kunt u, heel eenvoudig, 24 uur per dag via de receptenlijn bestellen. U belt onze praktijklijn: 024-3561204 en kiest dan voor optie 2. Herhaalrecepten zijn ook via het patiëntenportaal te verkrijgen. Voor meer informatie zie “Uw gezondheid”.

Stoppels 024 356 12 04

Ons team

  Wie werken er bij de Huisartsenpraktijk Stoppels

Praktijkmededeling

   

Avondspreekuren

Marloes en Joris hebben elke donderdagavond van 17.00-20.00 uur avond spreekuur. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Ook voor het avondspreekuur geldt dat wij op afpraak werken.

Patiëntenportaal

In 2015 zijn we gestart met het patiëntenportaal. Met dit portaal kunt u online:
• afspraken maken
• een vraag per mail aan uw huisarts stellen
• en rechtstreeks herhaalrecepten bestellen.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan in het menu op patiëntenportaal om u te registeren.

 

Nieuw spreekuur op locatie Zonnebaars

De huisartsen van de praktijken van de Hatertse Hoed starten met een spreekuur op locatie Zonnebaars. Joris Stoppels start 28 januari 2016 en zal één keer per twee weken op donderdagochtend zitting houden. Het spreekuur gaat op afspraak. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de assistente. Telefoon 024 – 3561204
Locatie Zonnebaars
Irene Vorrinkstraat 407
6535 NB Nijmegen

We maken gebruik van de ruimte van Fysiotherapie Hatert.
U neemt de hoofdingang van de flat Zonnebaars. U volgt dan de bewegwijzering van fysiotherapie Hatert.