Huisartsenpraktijk Stoppels

Midden in Hatert!

Huisartsenpraktijk Stoppels ligt midden in de wijk Hatert. Het is een prachtige praktijk waar ik nu al bijna 8 jaar werk. Ik werk samen met Marloes van den Sigtenhorst, die ook haar opleiding in deze praktijk heeft gedaan. .

Wij hebben een nieuwe huisarts in opleiding, namelijk Eelco Bronsema, hij werkt op maandag, woensdag en vrijdag in onze praktijk. Hij zit in het laatste jaar van zijn huisarts opleiding.

Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

>Nu ook spreekuur in de Weezenhof<

Via onze mededelingen houden wij u graag op hoogte over onze praktijk.

Onze Diensten

  Waarmee wij u kunnen helpen.
  • Spreekuur op afspraak

    U kunt voor het maken van een afspraak naar de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Mocht u meerdere klachten of vragen hebben dan vragen wij u dit kenbaar te maken. De assistente kan dan hier rekening mee houden en meer tijd voor u inplannen.  

  • Avond, nacht & weekend

    Voor avond, nacht en weekend kunt u terecht bij de Huisartsenpost Nijmegen 0900 8880. Dit is alleen voor spoedgevallen, niet voor zaken die tot de volgende werkdag kunnen wachten.

  • Herhaalrecepten

    Herhaalrecepten kunt u, heel eenvoudig, 24 uur per dag via de receptenlijn bestellen. U belt onze praktijklijn: 024-3561204 en kiest dan voor optie 2. Herhaalrecepten zijn ook via het patiëntenportaal te verkrijgen. Voor meer informatie zie “Uw gezondheid”.

Stoppels 024 356 12 04

Ons team

  Wie werken er bij de Huisartsenpraktijk Stoppels

Praktijkmededeling

   

Avondspreekuren

Marloes en Joris hebben elke donderdagavond van 17.00-20.00 uur avond spreekuur. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Ook voor het avondspreekuur geldt dat wij op afpraak werken.

Patiëntenportaal

In 2015 zijn we gestart met het patiëntenportaal. Met dit portaal kunt u online:
• afspraken maken
• een vraag per mail aan uw huisarts stellen
• en rechtstreeks herhaalrecepten bestellen.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan in het menu op patiëntenportaal om u te registeren.

 

Kwaliteitskeurmerk NHG en klanttevredenheid

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij in het bezit zijn van het kwaliteitskeurmerk van de NHG (Nederlandse Huisartsen Genootschap). Dit is een keurmerk dat laat zien dat de praktijk actief werkt aan het verbeteren van haar kwaliteit. Deze accreditatie is geldig tot 2021.

Uw mening telt!
Als patiënt heeft u invloed op het keurmerk van uw praktijk. Als belangrijk onderdeel van het toetsingsproces wordt er naar de mening van patiënten/cliënten gevraagd. In 2014 hebben we een klantentevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Met de uitkomsten zijn we actief aan de slag gegaan. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u contact opnemen met onze praktijk.