Huisartenpraktijk Gijsbers & Rondeel

Midden in Hatert!

Welkom op de site van huisartsenpraktijk Gijsbers & Rondeel. De praktijk is sinds 2002 gevestigd in het hart van de wijk Hatert, aan de Couwenbergstraat 34. In de praktijk zijn drie huisartsen werkzaam, Pierre Gijsbers, Renate Rondeel en Brechtje Hermans. Al onze artsen werken op een vaste dag.

Deze informatie vindt u terug bij onze praktijkmededelingen. Via onze mededelingen houden wij u graag op hoogte over onze praktijk.

Onze Diensten

  Waarmee wij u kunnen helpen.
  • Spreekuur op afspraak

    U kunt voor het maken van een afspraak naar de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Mocht u meerdere klachten of vragen hebben dan vragen wij u dit kenbaar te maken. De assistente kan dan hier rekening mee houden en meer tijd voor u inplannen.  

  • Avond, nacht & weekend

    Voor avond, nacht en weekend kunt u terecht bij de Huisartsenpost Nijmegen 0900 8880. Dit is alleen voor spoedgevallen, niet voor zaken die tot de volgende werkdag kunnen wachten.

  • Herhaalrecepten

    Herhaalrecepten kunt u, heel eenvoudig, 24 uur per dag via de receptenlijn bestellen. U belt onze praktijklijn: 024-3552288 en kiest dan voor optie 2. Voor meer informatie zie “Uw gezondheid”.

van Beurden & Rondeel 024 355 22 88

Ons team

  Wie werken er bij Gijsbers & Rondeel

Praktijkmededeling

   

Site onder revisie

Geachte geïnteresseerde,

De site van huisartsenpraktijk Gijsbers & Rondeel wordt binnenkort aangepast naar de nieuwe situatie.
De praktische informatie over de bereikbaar van de praktijk is actueel.

 

 

Nieuwe huisarts in de praktijk

Met ingang van 19 september zal Ruth Coelingh niet meer in onze praktijk werken. Ruth wordt opgevolgd door Pierre Gijsbers. Mogelijk heeft u al kennis gemaakt met Pierre omdat hij al eerder bij ons gewerkt heeft.

Wij bedanken Ruth voor al haar inspanningen en heten Pierre hartelijk welkom in onze praktijk en in Hatert.

Patiëntenportaal

Onze praktijk biedt als extra service een patiëntenportaal aan. Met dit portaal kunt u onder andere online afspraken maken en rechtstreeks herhaalrecepten bestellen.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan in het menu op patiëntenportaal om u te registeren.
Wij vragen u om een week nadat u een account heeft aangemaakt contact op te nemen met onze praktijk. Wij kunnen dan uw account bevestigen.