Huisartsenpraktijk Stoppels

Midden in Hatert!

Huisartsenpraktijk Stoppels ligt midden in de wijk Hatert. Het is een prachtige praktijk waar ik nu al bijna 11 jaar werk. Ik werk samen met Tomas Scheepers, die ook zijn opleiding in de praktijk heeft gedaan.

Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Tomas werkt op woensdag en vrijdag.

Heleen Kruip is onze nieuwe huisarts in opleiding. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag en blijft tot eind mei.

Via onze mededelingen houden wij u graag op de hoogte over onze praktijk.

Onze Diensten

  Waarmee wij u kunnen helpen.
  • Spreekuur op afspraak

    U kunt voor het maken van een afspraak naar de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur. Mocht u meerdere klachten of vragen hebben dan vragen wij u dit kenbaar te maken. De assistente kan dan hier rekening mee houden en meer tijd voor u inplannen.  

  • Avond, nacht & weekend

    Voor avond, nacht en weekend kunt u terecht bij de Huisartsenpost Nijmegen 0900 8880. Dit is alleen voor spoedgevallen, niet voor zaken die tot de volgende werkdag kunnen wachten.

  • Herhaalrecepten

    Herhaalrecepten kunt u, heel eenvoudig, 24 uur per dag via de receptenlijn bestellen. U belt onze praktijklijn: 024-3561204 en kiest dan voor optie 2. Herhaalrecepten zijn ook via het patiëntenportaal te verkrijgen. Voor meer informatie zie “Uw gezondheid”.

Stoppels 024 356 12 04

Ons team

  Wie werken er bij de Huisartsenpraktijk Stoppels

Praktijkmededeling

   

Corona nieuws

Uit voorzorg zien wij alleen patiënten op het spreekuur met urgente klachten. Om in te schatten of u gezien moet worden, wordt u verzocht de praktijk te bellen. De assistente zal, z.n. met de huisarts, bekijken of u gezien moet worden. Met vragen over het corona virus, of als u klachten heeft die hierbij kunnen passen (keelpijn,. hoesten, benauwd, koorts) kunt u natuurlijk ons bellen en wordt er eventueel een afspraak voor u gemaakt. U kunt kijken op www.thuisarts.nl voor de laatste informatie omtrent het virus. Wij volgen het beleid van de overheid. Met deze maatregelen proberen we de kans te verkleinen dat het virus zich verder verspreid en zullen wij onze zorg blijven bieden aan hen die het nodig hebben.