Inschrijven

Als u nog geen huisarts in Nijmegen heeft en u woont bij ons in de buurt (Hatert), dan is het goed om te weten dat wij open zijn voor nieuwe patiënten. Wij zijn gevestigd aan de Couwenbergstraat 36 Nijmegen. Achter winkelcentrum Hatert. Wij vinden het belangrijk dat wij bij spoed tijdig bij u aanwezig kunnen zijn. Daarom kunnen wij alleen patiënten inschrijven die in of dichtbij de wijk Hatert wonen. Mocht u twijfelen neem dan gerust contact op met een van onze praktijkassistenten. Inschrijven kan met onderstaand inschrijfformulier. Wij vragen u voor uw eerste afspraak het inschrijfformulier bij onze assistente persoonlijk af te leveren. Geef ook bij uw oude huisarts aan dat zij uw medische gegevens naar onze praktijk kunnen sturen. Voor het inschrijven hebben wij ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs en van uw verzekering nodig. Wanneer wij alle formulieren en uw medische gegevens ontvangen hebben kunnen we u definitief inschrijven.

In onze praktijkfolder staat de belangrijkste informatie voor u samengevat. Handig om deze uit te printen en thuis op een centrale plaats te bewaren.

Verhuizing

Het is belangrijk dat u bij een verhuizing contact opneemt met onze assistente. Als uw nieuwe adres ver buiten ons praktijkgebied valt is het wenselijk dat u een andere huisarts zoekt, omdat uw huisarts in geval van nood tijdig bij u aanwezig moet kunnen zijn.

Wijziging persoonsgegevens

Mocht er iets aan uw gegevens veranderen (bijvoorbeeld telefoonnummer) dan graag dit doorgeven aan de assistente.