Eveline

Ik ben een van de assistentes in de praktijk; al sinds 2002 werk ik met veel plezier in Hatert.
In mijn jonge (re) jaren heb ik in de verpleging gewerkt in het Groot Zieken Gasthuis in Den Bosch; na een aantal jaren moeder en huisvrouw te zijn geweest, ging het toch weer kriebelen en wilde ik weer terug de zorg in. Ik heb er toen voor gekozen om de opleiding doktersassistente te gaan doen , ik ben in deze praktijk stagiaire geworden en nooit meer weggegaan!
Ons vak is in de laatste jaren steeds leuker geworden omdat er allerlei taken zijn bijgekomen, o.a. onze “eigen” spreekuren, waardoor we veel patiënten steeds beter leren kennen ( en zij ons!)
Mijn eigen spreekuur betreft de patiënten met hart/vaat ziektes en hoge bloeddruk, dit betekent dat ik een groot aantal patiënten elke 3 maanden, om het half jaar of om het jaar op mijn spreekuur zie, en we op deze manier een leuker/beter contact met elkaar krijgen.
We werken in een leuk team, onderling hebben we het heel gezellig en we vinden allemaal dat we “de leukste patiënten” van Nijmegen hebben. We werken allemaal part-time en zelf ben ik op maandag, dinsdag en woensdag op de praktijk.
Thuis is in een klein dorp in Noord Limburg waar ik samen met man, hond , kat en kippen in een oude boerenwoning een B&B / groepsaccommodatie run.
Het is een vol, druk leven waarvan ik niets zou willen missen en hoop nog lange tijd hier te mogen en kunnen werken.

Eveline